Tips voor het boeken, per medium

Direct mail

Met Direct mail bereik je met een nieuwsbrief of mailing direct je doelgroep. Je DM kan op papier of digitaal verschijnen maar wordt hoe dan ook altijd persoonlijk geadresseerd, bij je klant in de brievenbus of op het juiste e-mailadres.

Als je zelf je spullen (teksten, logo’s en afbeeldingen) klaar hebt staan en uploadt naar Mijn bestanden, kun je binnen een paar stappen al snel tot een prima nieuwsbrief komen. Tegen vergoeding kan onze studio ook jouw uiting verzorgen; kruis daarvoor gewoon het vinkje aan.

Mocht je al eerder prijsafspraken hebben gemaakt, dan kun je dat ook in het reserveerproces aangeven. MediaBookers verzorgt sowieso jouw reservering geheel automatisch.

Direct mail

Online media

Online media of mobiel, wat gaat het worden, waar wil jij dat je banners getoond worden? Op laptops en pc’s, op een tablet of smartphone, of wil je in beide categorieën? En waar dan: tussen de nieuwsberichten die jouw doelgroep interessant vindt of binnen hun favoriete apps? Er is ontzettend veel mogelijk, met minstens zoveel prijsverschillen, en al die keuzes laten we lekker aan jou. Oké, natuurlijk helpen wij jou door het reserveringsproces heen, met de nodige tips en opties. En wat betreft al die technische termen als CPM, CPL, Run of site en zo, die lichten we allemaal toe bij Begrippen.

Het leuke is: zodra je alle keuzes hebt gemaakt, heb je met MediaBookers binnen een paar minuten je eigen banner zelf opgemaakt en geboekt. Wij verzorgen de reserveringen vervolgens geheel automatisch.

Zelf lokaal en/of landelijk je online campagne starten op de grootste websites van Nederland? Gebruik dan onze unieke Media TradeDesk!

Binnen- en buitenreclame

De reclames op vliegvelden, banken, scholen en universiteiten, in of rond het openbaar vervoer en alle masten, posters en borden die je onderweg tegenkomt bij bushokjes en langs de snelweg, het zijn allemaal voorbeelden van binnen– en buitenreclame. Natuurlijk kun je op MediaBookers vrijwel alle vormen van binnen- en buitenreclame van Nederland zoeken, vinden en boeken. Hou wel rekening met bepaalde zaken. Zo heeft elke aanbieder een andere hoeveelheid minimaal af te nemen vlakken voor hun binnen- en buitenreclames, en beschikt elke aanbieder over andere thema’s. Die thema’s zorgen ervoor dat jouw boodschap bij een selecte doelgroep terecht komt – wat natuurlijk weer van invloed is op het tarief.

Binnen– en buitenreclame kan zelf door jou aangeleverd worden.

Binnenreclame Buitenreclame

Radio, televisie en bioscoop

Commercials voor radio, tv en bioscoop komen standaard in je winkelwagentje bij ‘Prijs op aanvraag’. Dat betekent dat wij op basis van de door jou ingevulde wensen – vaak dezelfde dag nog, maar altijd binnen twee dagen – een prijsindicatie voor je spot kunnen geven. Die prijs wordt onder meer bepaald door de spotlengte en het dagdeel waarin de commercial wordt uitgezonden: ’s avonds is duurder dan overdag of ’s nachts, en dan zijn er ook nog primetime-momenten. Primetime-momenten zijn om 06:00 – 10:00 uur en rond 16:00 – 19:00 uur.

Een spot produceren is misschien toch net even te ingewikkeld om eenvoudig helemaal zelf te doen. Uiteraard kun je voor de ontwikkeling ervan MediaBookers inschakelen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, want adverteren op radio, tv of in de bios is nog altijd een uitstekende manier om je boodschap over te brengen.

Printmedia

Op MediaBookers vallen de meeste titels onder de noemer Printmedia. Dat is de verzamelnaam voor alle soorten periodieken: kranten, tijdschriften en alle andere – al dan niet regelmatig verschijnende – bladen die er op de markt zijn in Nederland. Bij Printmedia is het slim om vooraf altijd goed rekening te houden met zaken als kleurgebruik, de geschiktheid van je logo en beelden, en de attentiewaarde van je boodschap. Denk er ook aan dat elke uitgever zijn eigen kolomgroottes en vakformaten kent.

Het mooie van MediaBookers is, is dat we je tijdens alle stappen van het reserveringsproces voorzien van tips. Zelf een kant-en-klare advertentie aanleveren is natuurlijk ook mogelijk. Maar misschien het allermooiste is wel de mogelijkheid die we hebben om je advertentie door onze eigen studio te laten opmaken. Gratis!

Ga aan de slag met Printmedia!

Printmedia