FAQ

Frequently Asked Questions

Gratis mijn banners maken, hoe pak ik dit aan?

Ook handig: via MediaBookers kun je zelf je banners maken. Daar komt nog best wel veel bij kijken, maar we maken het je zo makkelijk mogelijk. Zo hebben we tientallen verschillende templates voor je klaarstaan, in alle soorten en maten, met uiteenlopende mogelijkheden. Voor verschillende branches ook: bakkers kunnen bijvoorbeeld gebruik maken van de template voor bakkers.

De templates zijn zo ontworpen dat de banners naar wens geschikt zijn voor weergave op elke pc, op smartphones en op tablets. Ach, het spreekt eigenlijk allemaal voor zich, dus probeer de Bannertool gewoon zelf.

Klik hier voor het gebruik maken van de bannertool.